Miért érdemes télen becsomagolni a sírkővázát?

Miért érdemes télen becsomagolni a sírkő vázát?
A sír karbantartása minden évszakban fontos, de talán még inkább az tél közeledtével. A legtöbb síron ugyanis találhatók olyan elemek, melyeket a fagytól védeni kell. Nemcsak a növények tartoznak ebbe a körbe, de a sírokat díszítő vázák is.

A sírvázák többféle anyagból készülhetnek, de mindegyikükre kivétel nélkül igaz – még a fagyálló gránit vázákra is -, hogy a fagynak nem szabad kitenni őket. Az első fagyos éjszakák előtt cselekedjünk és a betétet belőlük eltávolítva csavarjuk be őket vastagon nejlonnal. Szorosan kössük le, hogy a víz sehol ne tudjon becsorogni, különben télen megfagyva könnyen szétnyomhatja és tönkreteheti a vázánkat.

Sokakat zavar ez a valóban nem túl szép látvány a síron, ám mégis azt javasoljuk, minden tulajdonos végezze el, ha nem szeretne évente új sírvázát vásárolni. A faggyal szembeni megóvásnak egyszerű és olcsó módja ez, melynek köszönhetően a sír épségében vészelheti át a leghidegebb hónapokat. Tisztelt Látogató, amennyiben az Ön síremlékén megsérült a váza keressen minket és biztosan tudunk színben, formában megfelelő sírkő vázát találni.

Minőségi gránit sírkövek és kiegészítők gyártása és forgalmazása. Sírkövek felújítása és helyszíni helyreállítása Budapesten és Pest megyében. Cégünk Budapest összes temetőjében dolgozik és szállít sírköveket. Jelszavunk: minőségi szolgáltatások megfizethető áron. Sírköveket az ország egész területére szállítunk. Sírkő és síremlék készítés – gránitból, márványból, mészkőből, megfizethető áron, kiváló minőségben.

Budapesti temetők ahol sírköves szakembereink dolgoznak:
Angeli utcai urnatemető, Budafoki temető, Cinkotai köztemető, Csepeli temető, Csillaghegyi urnatemető, Óbudai temető, Szent Gellért urnatemető, Farkasréti temető, Izraelita temető, Kerepesi temető, Kispesti öreg temető, Kispesti új temető, Kispesti izraelita temető, Kozma utcai izraelita temető, Megyeri temető, Rákospalotai köztemető, Lőrinci temető, Erzsébeti temető, Új köztemető.

Kiemelt megyék és települések ahol sírköves szakembereink dolgoznak:
Sírkő készítés Pest megye – Sírkő Budapest
Sírkő készítés Nógrád megye – Sírkő Salgótarján
Sírkő készítés Fejér megye – Sírkő Székesfehérvár
Sírkő készítés Komárom megye – Tatabánya
Sírkő készítés Jász-Nagykun-Szolnok megye – Szolnok
Sírkő készítés Heves megye – Eger
Sírkő készítés Bács-Kiskun megye – Kecskemét

4.8/5 - (6 votes)

Érdekes lehet!