Sírkő bontás

Sírkő bontás
Sírkő bontásra akkor van szükség, mikor a meglévő sírt bővíteni szeretné a család vagy különböző okokból, pl. költözés miatt az elhunytakat és magát a sírkövet is szeretnék másik temetőbe vagy temetőrészbe áthelyeztetni.

Ahogyan a sírkő készítés minden lépésénél, úgy a bontásnál is nagyon fontos a kellő szakmai hozzáértés, valamint bizonyos engedélyek meglétére is szükség van. Ilyenkor általában a legfőbb cél, hogy a sírkő ne sérüljön, megőrizze eredeti állapotát és a bontási munkák után károsodás nélkül kerülhessen újra felhasználásra. A köveket csapolással és ragasztással rögzítik, szétbontásuk nagy odafigyelést és tapasztalatot igényel.

A nagyobb értékű sírköveket általában elszállítják a temetőből, ahol őrzött körülményeket tudnak biztosítani. A további munkálatokat – pl. betűvésést – ott és nem a helyszínen végzik el rajtuk. A lebontott sírkövek tárolását megoldjuk telephelyünkön. A sírkövek felújítását is vállaljuk. Az új helyszínre való szállítás és felállítást pedig rövid határidővel vállaljuk.

Milyen szolgáltatásokat tud igénybe venni még sírköves vállalkozásunktól?
Sírkő és síremlék felújítás, sírkőbontás temetésre, temetés miatt sírkőbontás, koporsós temetésre sírkőbontás, urnás temetésre sírkőbontás, urnasírkő bontás, szimpla sírkőbontás, dupla sírkőbontás, sírkő szétbontás.

Hol vállaljuk?
Sírkőbontás Budapesten és Pest megye minden temetőjébe. A sírkő tárolást is megoldjuk. Budapesti temetők, ahol gyakran dolgozunk: sírkőbontás megyeri temető, palotai temető, új köztemető, farkasréti temető, óbudai temető, fiumei úti temető, erzsébeti temető, csepeli temető.

Sírkő készítés több évtizedes tapasztalattal, megfizethető áron. Sírkövek, síremlékek, kripták, urnák készítése és felújítása, 5 év garanciával.

Sírkő készítés Budapesten és Pest megyében:
Síremlék készítés: Dunakeszi, Göd, Sződ, Csörög, Fót, Csomád, Őrbottyán, Erdőkertes, Kismaros, Szokolya, Márianosztra, Rád, Kosd, Csővár, Vác, Vácrátót, Vácduka, Váchartyán, Vácegres, Vácszentlászló, Verőce, Veresegyház, Zebegény. Gránit, márvány, mészkő és műkő síremlékek tervezése és készítése.

4.4/5 - (18 votes)

Érdekes lehet!