Sírkő készítés Heves megye

Kiemelt Heves megyei települések, ahol sírköves szakembereink dolgoznak: sírkő készítés Eger, Gyöngyös, Hatvan, Heves, Füzesabony, Pétervására, Bélapátfalva és a környékbeli nagyobb településeken. Heves megye teljes területén dolgozunk.

Sírkő készítés Heves megye

A Heves megye területén működő sírkövesek és sírkő készítéssel foglalkozó szakemberek jól tudják, hogy a kemény telek milyen károkat képesek tenni a síremlékekben. Bár a márványból, mészkőből és gránitból készült sírköveket télre letakarni nem kell, mégis megtehetünk bizonyos óvintézkedéseket, hogy a síremlék élettartamát meghosszabbítsuk.

Heves megye településein a sírkő készítés területén tevékenykedő szakemberek azt szokták javasolni, hogy még a fagyok beállta előtt nézzük át a sírt, és ha repedést, sérülést fedezünk fel rajta, még tél előtt javíttassuk ki a hibákat, hogy a fagy ne tudjon károkat tenni a sírkőben. A vázákat érdemes becsomagolni, letakarni télire, mert a benne összegyűlő víz megfagyva könnyen szétrepeszti a vázát. Heves megye valamennyi településén kedvező árakon van lehetőség a sírkő készítés megrendelésére, valamint sírkő javítási munkálatok igénybe vételére is.

Sírkő és síremlék készítés. Sírkő, urnasírkő, urnakripta, kripta, emléktábla készítés, gránitból, márványból, mészkőből, ingyenes felméréssel és ingyenes kiszállítással. Szimpla sírkő készítés, dupla sírkő készítés, gránitból, márványból, nagy szín és forma választékkal. Minden igényt próbálunk a legmagasabb színvonalon kielégíteni. Hosszútávú garancia az általunk készített sírkövekre.

Sírköves szolgáltatásaink az alábbi településeken is elérhetőek: Eger, Bélapátfalva, Füzesabony, Gyöngyös, Gyöngyöspata, Hatvan, Heves, Lőrinci, Kisköre, Pétervására, Verpelét.

4/5 - (35 votes)

Érdekes lehet!