Sírkő készítés Bicske

Sírkő készítés Bicske
Bármilyen nehéz is legyen néha elfogadni, az élethez hozzátartozik az elmúlás is. Természetes, miszerint szeretteinktől minden esetben méltó búcsút kívánunk venni és ahhoz, hogy emléküket a legszebb formában megőrizhessük, a Bicske sírkő szolgáltatása teljes körű megoldást nyújt. Egy kiváló szakember emellett olyankor is segítséget jelent, ha egy régi, már rosszabb állapotban lévő darab felújításáról, vagy cseréjéről van szó. Amikor erre kerül a sor, elsőként azt kell eldönteni, milyen típusú sírkövet szeretnénk és van-e valamilyen egyedi kérésünk a kialakítással kapcsolatban.

Gyakorta csak a név és a dátum kerül felírásra, ezt pedig egy jól megválasztott idézet teheti teljessé. Nem egyszer azonban az a kívánság, hogy az elhunytat ábrázoló fénykép is felkerüljön, szerencsére ma már ez is kivitelezhető. Egy síremlék készítés során mindig kiemelt figyelmet kap a tartósság és az esztétikum. A ragasztott porcelán kép mellett akár arra is van lehetőség, hogy lézeres gravírozógéppel kerüljön bevésésre a grafika, ez a megoldás elsősorban strapabírósága miatt népszerű.

A Bicske sírkő kötelékében olyan mesteremberek dolgoznak, akik maximális empátiával segítenek még a legapróbb részletek eldöntésében is. A gyász árnyékában ugyanis legtöbbször nem egyszerű ilyen kérdésekben határozni, ezzel pedig egy tapasztalt sírköves pontosan tisztában van. Ezért aztán minden esetben számíthatunk arra, hogy javaslataival megkönnyíti a méret, vagy épp az anyag meghatározását.

Az egyik legoptimálisabb választást a gránit sírkő jelenti, tudniillik ez mind esztétikumát, mind ellenálló képességét tekintve kifogástalannak mondható. Az időjárás hatásai ugyan az évtizedek alatt nyomot hagyhatnak rajta, de ez impregnálással megelőzhető. Ezt leszámítva ugyanakkor nem igényel külön törődést. Időszakosan persze érdemes letakarítani és a tavasz beköszöntével egy alapos tisztítással eredeti pompája is visszaállítható. Ezzel együtt azonban sokak számára nagy könnyebbséget jelenthet, hogy nincs szükség gyakori karbantartásra.

Sírköves vállalkozásunkról

Sírköves vállalkozásunk nemes kövekből, első sorban gránitból készült termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkkal az egész ország területén állunk rendelkezésére. Igyekszünk, minden igényt kiszolgálni a legnagyobb választékkal. Első sorban gránit, márvány és mészkő sírkövek forgalmazásával foglalkozunk de műkőből is készítünk síremlékeket. Egyedül álló szín, minta és forma választékkal rendelkezünk. A sírkövek menüpontban tekintheti meg az általunk készített és forgalmazott sírköveket.Egyszemélyes sírkő (szimpla sírkő), kétszemélyes sírkő (dupla sírkő), családi kripta, urnakripta, urnasírkő és emléktábla készítés. Sírkő bontás és áthelyezés és sírkő felújítás.

Síremlék felújítás és tisztítás Bicske
Minden síremlék életében egyszer eljön az a pillanat amikor felújítást igényel. Egy tiszta, csillogó síremlék sokkal szebb, mint egy kopott, megfakult. Szakembereink magasnyomású mosatással, csiszolással, polírozással újítják fel a sírkő felületét. Igény esetén a feliratokat is újra véssük, aranyozzuk. A szolgáltatásaink menüpontban bővebben is olvashat sírköves szolgáltatásainkról.

Síremlék helyreállítás Bicske
Amennyiben a síremlék annyira károsodott, (elmozdult, megsüllyedt) hogy már nem elég a felszíni felújítás, akkor sírköves szakembereink a teljes helyreállítást is vállalják. A síremléket elemeire szereljük, az alapozást újra elvégezzük, megerősítjük a teherhordó részeket, a sérült elemeket kicseréljük, majd a teljes felületet újracsiszoljuk és polírozzuk. A felújított síremlék köré térkövet rakunk le vagy murvát terítünk le.

Sírköves Bicske és a környező településeken.

Rate this post

Érdekes lehet!