Sírkő készítés Cegléd

Sírkő készítés Cegléd
Örök búcsút venni szeretteinktől mindig szívbe markoló, ilyenkor pedig mindnyájan azt szeretnénk, ha az elhunyt örök nyugalmát egy maradandó emlék, egy igényesen kivitelezett sírkő őrizné. Erre a célra számtalan megoldás létezik, így bármilyen igény is merüljön fel ezzel kapcsolatban, az biztosan megoldható. A Cegléd sírkő szakemberei kizárólag a legkiválóbb minőségű anyagokkal dolgoznak, így egyetlen pillanatig sem kell aggódnunk az idő, vagy a természeti hatások miatt. Napjainkban a gránit sírkő számít a legelterjedtebbnek, méghozzá okkal. Ez ugyanis roppant ellenálló és alkotóelemeinek köszönhetően kiemelkedően strapabíró.

Megmunkálása ugyan csak különleges, kifejezetten erre a célra készült szerszámokkal lehetséges, ám egy professzionális sírköves kelléktárában ezek egytől egyig megtalálhatók. A kivitelezés kérdését amúgy is érdemes profikra bízni, hiszen a gyász árnyékában nem sokaknak van ereje az ilyen döntésekre. Nekünk csak legfőbb instrukciókat kell átadnunk. Ugyanakkor érdemes nagyon alaposan megfontolni, milyen adatok szerepeljenek majd végül a megrendelt terméken, mert bár a felirat utólag is módosítható, szerencsésebb, ha erre nincs szükség.

A Cegléd sírkő készítés hozzáértő mesterei igény esetén a felírások pontos elhelyezkedését is megtervezik, illetve a betűtípus megválasztásának feladatát is vállalják. Ezekben a nehéz pillanatokban óriási segítséget jelent, hogy ezekkel a részletekkel nem kell foglalatoskodnunk. Természetesen amennyiben úgy szeretnénk, akkor mi intézhetünk mindent. A síremlék készítés egy roppant aprólékos és nagy tapasztalatot igénylő feladat, amihez elengedhetetlen a kellő mértékű empátia.

Az elkészült mű ugyanis egy emlékhely a hozzátartozók számára, emiatt kardinális, hogy állapotát évtizedekig megőrizze. Emellett azonban az sem elhanyagolható elvárás, hogy ne igényeljen rendszeres karbantartást, mert sok esetben erre nincs kapacitás, vagy épp lehetőség. Egy profi szakember ezekkel a tényezőkkel tökéletesen tisztában van és eszerint végzi el feladatát.

Sírköves vállalkozásunkról

Sírköves vállalkozásunk nemes kövekből, első sorban gránitból készült termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkkal az egész ország területén állunk rendelkezésére. Igyekszünk, minden igényt kiszolgálni a legnagyobb választékkal. Első sorban gránit, márvány és mészkő sírkövek forgalmazásával foglalkozunk de műkőből is készítünk síremlékeket. Egyedül álló szín, minta és forma választékkal rendelkezünk. A sírkövek menüpontban tekintheti meg az általunk készített és forgalmazott sírköveket. Egyszemélyes sírkő (szimpla sírkő), kétszemélyes sírkő (dupla sírkő), családi kripta, urnakripta, urnasírkő és emléktábla készítés. Sírkő bontás és áthelyezés és sírkő felújítás.

Síremlék felújítás és tisztítás Cegléd
Minden síremlék életében egyszer eljön az a pillanat amikor felújítást igényel. Egy tiszta, csillogó síremlék sokkal szebb, mint egy kopott, megfakult. Szakembereink magasnyomású mosatással, csiszolással, polírozással újítják fel a sírkő felületét. Igény esetén a feliratokat is újra véssük, aranyozzuk. A szolgáltatásaink menüpontban bővebben is olvashat sírköves szolgáltatásainkról.

Síremlék helyreállítás Cegléd
Amennyiben a síremlék annyira károsodott, (elmozdult, megsüllyedt) hogy már nem elég a felszíni felújítás, akkor sírköves szakembereink a teljes helyreállítást is vállalják. A síremléket elemeire szereljük, az alapozást újra elvégezzük, megerősítjük a teherhordó részeket, a sérült elemeket kicseréljük, majd a teljes felületet újracsiszoljuk és polírozzuk. A felújított síremlék köré térkövet rakunk le vagy murvát terítünk le.

Sírköves Cegléd és a környező településeken.

Rate this post

Érdekes lehet!