Sírkő készítés Dunaújváros

Sírkő készítés Dunaújváros
Eltávozott szeretteink végső nyughelyét mindig a legnagyobb körültekintéssel szeretnénk kialakítani, a legmélyebb gyász időszakában ugyanakkor ez nem egyszerű feladat. A Dunaújváros sírkő szakemberei évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött tökéletesen tisztában vannak azzal, milyen nehéz ilyenkor a hozzátartozók dolga. Minden kiterjedő tanácsaik épp ezért hatalmas segítséget jelentenek és a professzionális hozzáállás nagy könnyebbség ebben az embert próbáló időszakban.

Hiszen nem csak azt kell eldönteni, milyen méretben és formában szeretnénk emlékhelyet állíttatni, de az apró részletek is döntő befolyással bírhatnak. Meg kell határozni az igényeinknek legmegfelelőbb betűtípust és az sem elhanyagolható kérdés, miszerint szeretnénk-e fényképpel díszíteni a sírkövet, avagy nem. Amíg nem válik fájdalmasan aktuális feladattá, addig talán bele sem gondolunk, mennyire összetett feladat ez. Laikusként azt gondolhatnánk, a síremlék készítés során nem kell komoly döntéseket hozni, valójában ennek épp az ellenkezője igaz. Szerencsére ezt a nyomasztó terhet egy profi csapat leveszi a vállunkról.

Egy jó nevű sírköves mester ugyanis mindössze pár kérdésből pontosan tudni fogja, hogy mi az elképzelésünk és azzal is tökéletesen tisztában van, miképp tudja ezt a leghatékonyabban megvalósítani. A legnagyobb dilemmát gyakorta a méret és az alapanyag jelenti. Noha strapabírósága miatt legtöbbször a gránit sírkő mellett teszik le voksukat a megrendelők, egyedi kéréseknél más lehetőségek is szóba jöhetnek. Kétségek esetén a legbölcsebb, ha hallgatunk a szakmai tanácsokra.

A Dunaújváros sírkő készítés mesterei a precíz kivitelezés mellett nagy hangsúlyt fektetnek az időtálló megoldásokra is. Emellett tudásukra akkor is számíthatunk, ha egy régi emlékhely felújításáról van szó. Állapottól függően akár az alapoktól újrakezdve renoválják a sírkövet, hiszen néha az eltelt évtizedek és az időjárás együttesen nagy károkat okozhatnak. Bízzuk tehát a munkálatokat hozzáértőkre, így biztosak lehetünk a tökéletes végeredményben.

Sírköves vállalkozásunkról

Sírköves vállalkozásunk nemes kövekből, első sorban gránitból készült termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkkal az egész ország területén állunk rendelkezésére. Igyekszünk, minden igényt kiszolgálni a legnagyobb választékkal. Első sorban gránit, márvány és mészkő sírkövek forgalmazásával foglalkozunk de műkőből is készítünk síremlékeket. Egyedül álló szín, minta és forma választékkal rendelkezünk. A sírkövek menüpontban tekintheti meg az általunk készített és forgalmazott sírköveket. Egyszemélyes sírkő (szimpla sírkő), kétszemélyes sírkő (dupla sírkő), családi kripta, urnakripta, urnasírkő és emléktábla készítés. Sírkő bontás és áthelyezés és sírkő felújítás.

Síremlék felújítás és tisztítás Dunaújváros
Minden síremlék életében egyszer eljön az a pillanat amikor felújítást igényel. Egy tiszta, csillogó síremlék sokkal szebb, mint egy kopott, megfakult. Szakembereink magasnyomású mosatással, csiszolással, polírozással újítják fel a sírkő felületét. Igény esetén a feliratokat is újra véssük, aranyozzuk. A szolgáltatásaink menüpontban bővebben is olvashat sírköves szolgáltatásainkról.

Síremlék helyreállítás Dunaújváros
Amennyiben a síremlék annyira károsodott, (elmozdult, megsüllyedt) hogy már nem elég a felszíni felújítás, akkor sírköves szakembereink a teljes helyreállítást is vállalják. A síremléket elemeire szereljük, az alapozást újra elvégezzük, megerősítjük a teherhordó részeket, a sérült elemeket kicseréljük, majd a teljes felületet újracsiszoljuk és polírozzuk. A felújított síremlék köré térkövet rakunk le vagy murvát terítünk le.

Sírköves Dunaújváros és a környező településeken.

Rate this post

Érdekes lehet!