Sírkő készítés Hatvan

Sírkő készítés Hatvan
Életünk során azok a legnehezebb pillanatok, amikor örök búcsút kell venni egy közeli hozzátartozótól, baráttól. Szeretteink végső nyughelyét a lehetőségekhez mérten mindnyájan úgy szeretnénk kialakítani, hogy az örök emléket állítson, a Hatvan sírkő tapasztalt szakemberei pedig minden tekintetben készen állnak erre a feladatra.

Az emlékhely kiválasztásakor tanácsaik útmutatóként szolgálnak és a legapróbb részletek eldöntésében is nagy segítséget jelentenek. Noha előzetesen nem is gondolnánk, a síremlék készítés során számtalan tényezőre kell nagy hangsúlyt fektetni. Meg kell határozni annak méretet és a feliratok elhelyezését, illetve azok stílusát is. Igény esetén a hatvani sírköves mesterek akár az elhunyt fényképét is el tudják helyezni, ez történhet porcelán alappal, vagy lézeres gravírozással. Amennyiben gyakorta tervezünk látogatást tenni majd az emlékhelynél és azzal aktívan kívánunk foglalkozni, akkor kérhetünk ültetőfelületet, méghozzá az általunk preferált kivitelben.

Szintén roppant praktikus kiegészítőnek számít a váza is, ám a hagyományos megoldásokkal szemben optimálisabb egy ültetett változat. A Hatvan sírkő készítés mesterei azért ajánlják ez a típust, mert jóval nagyobb mennyiségű vizet tehetünk bele, ráadásul az elhelyezett növények itt védve vannak a napsugárzás hatásaitól is. Emellett az sem elhanyagolható, miszerint telente fagymentesítés miatt nincs szükség letakarásra és a rongálásokkal szemben is jóval ellenállóbb. A legnehezebb döntést ugyanakkor legtöbbször a nyughely anyagának kiválasztása jelenti. A legnagyobb népszerűségnek a gránit sírkő örvend, méghozzá jó okkal.

Ez az anyag ugyanis egy aránylag könnyű, ám rendkívül erős szerkezetű kőzet, aminek a megmunkálása speciális eszközöket igényel, cserébe roppant tartós. Kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, s noha rendkívül gyakori, egyedi mintázatának köszönhetően nincs belőle két egyforma darab. Mielőtt a végső döntést meghoznánk, minél többet tekintsünk meg, így könnyedén megtaláljuk az elvárásainknak megfelelőt.

Sírköves vállalkozásunkról

Sírköves vállalkozásunk nemes kövekből, első sorban gránitból készült termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkkal az egész ország területén állunk rendelkezésére. Igyekszünk, minden igényt kiszolgálni a legnagyobb választékkal. Első sorban gránit, márvány és mészkő sírkövek forgalmazásával foglalkozunk de műkőből is készítünk síremlékeket. Egyedül álló szín, minta és forma választékkal rendelkezünk. A sírkövek menüpontban tekintheti meg az általunk készített és forgalmazott sírköveket.Egyszemélyes sírkő (szimpla sírkő), kétszemélyes sírkő (dupla sírkő), családi kripta, urnakripta, urnasírkő és emléktábla készítés. Sírkő bontás és áthelyezés és sírkő felújítás.

Síremlék felújítás és tisztítás Hatvan
Minden síremlék életében egyszer eljön az a pillanat amikor felújítást igényel. Egy tiszta, csillogó síremlék sokkal szebb, mint egy kopott, megfakult. Szakembereink magasnyomású mosatással, csiszolással, polírozással újítják fel a sírkő felületét. Igény esetén a feliratokat is újra véssük, aranyozzuk. A szolgáltatásaink menüpontban bővebben is olvashat sírköves szolgáltatásainkról.

Síremlék helyreállítás Hatvan
Amennyiben a síremlék annyira károsodott, (elmozdult, megsüllyedt) hogy már nem elég a felszíni felújítás, akkor sírköves szakembereink a teljes helyreállítást is vállalják. A síremléket elemeire szereljük, az alapozást újra elvégezzük, megerősítjük a teherhordó részeket, a sérült elemeket kicseréljük, majd a teljes felületet újracsiszoljuk és polírozzuk. A felújított síremlék köré térkövet rakunk le vagy murvát terítünk le.

Sírköves Hatvan és a környező településeken.

Rate this post

Érdekes lehet!