Sírkő készítés Kecskemét

Sírkő készítés Kecskemét
Szeretteink, közeli hozzátartozóink elvesztése még akkor is hihetetlenül fájdalmas, ha jól tudjuk, az elmúlás is az élet része. A Kecskemét sírkő szakemberei éppen ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítséget nyújtsanak ezekben a nehéz időkben. A gyász árnyékában ugyanis az élet nem áll meg és a hivatalos intézni valók sora szinte végtelennek hat. Az egyik leginkább szívbemarkoló feladat ilyenkor az emlékhely kiválasztása, hiszen ez testesíti meg a végső búcsút és az állandóságot.

Bármilyen megterhelő is legyen ez, nagy hangsúlyt kell fektetni a részletekre, hiszen a síremlék készítés hosszú évtizedekre szól. Szerencsére óriási könnyebbséget jelent, ha számíthatunk a nagy tapasztalattal rendelkező mesteremberek tanácsaira. Nem csupán a megfelelő méret kiválasztásában támaszkodhatunk az intelmekre, de a különféle kiegészítők terén is érdemes megfogadni a hallottakat. Egy kiváló kecskeméti sírköves természetesen bármilyen kérést és kívánságot teljesít, ugyanakkor kardinális szem előtt tartani a praktikum kérdését is.

Noha például az aranyozott betűt, vagy a porcelán alapon készült kép rendkívül esztétikus hatással bír, strapabíróság szempontjából nem biztos, hogy a legoptimálisabb megoldásnak számítanak. Amennyiben csak ritkán tudunk kilátogatni az emlékhelyhez, akkor szerencsés a fő hangsúlyt az időtállóságra helyezni. Többek közt emiatt is annyira népszerű napjainkban a gránit sírkő. Ez az anyag ugyanis kiválóan ellenáll a külső behatásoknak és az időjárás viszontagságai sincsenek rá hatással. Elegendő csupán tiszta vízzel lemosni időnként, ezen kívül nem igényel ápolást.

Remek alapot jelent tehát egy olyan nyughely elkészítésénél, ahol az esztétikum mellett fontos a tartósság is. A Kecskemét sírkő készítés csapata segít kiválasztani a leginkább megfelelő darabot, emellett pedig a szükséges kiegészítők meghatározásának feladatát is rájuk bízhatjuk. Az odafigyelésnek és a gondosságnak hála pedig biztosak lehetünk benne, hogy az elkészült sírkő méltó emléket állít majd szerettünk számára.

Sírköves vállalkozásunkról

Sírköves vállalkozásunk nemes kövekből, első sorban gránitból készült termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkkal az egész ország területén állunk rendelkezésére. Igyekszünk, minden igényt kiszolgálni a legnagyobb választékkal. Első sorban gránit, márvány és mészkő sírkövek forgalmazásával foglalkozunk de műkőből is készítünk síremlékeket. Egyedül álló szín, minta és forma választékkal rendelkezünk. A sírkövek menüpontban tekintheti meg az általunk készített és forgalmazott sírköveket.Egyszemélyes sírkő (szimpla sírkő), kétszemélyes sírkő (dupla sírkő), családi kripta, urnakripta, urnasírkő és emléktábla készítés. Sírkő bontás és áthelyezés és sírkő felújítás.

Síremlék felújítás és tisztítás Kecskemét
Minden síremlék életében egyszer eljön az a pillanat amikor felújítást igényel. Egy tiszta, csillogó síremlék sokkal szebb, mint egy kopott, megfakult. Szakembereink magasnyomású mosatással, csiszolással, polírozással újítják fel a sírkő felületét. Igény esetén a feliratokat is újra véssük, aranyozzuk. A szolgáltatásaink menüpontban bővebben is olvashat sírköves szolgáltatásainkról.

Síremlék helyreállítás Kecskemét
Amennyiben a síremlék annyira károsodott, (elmozdult, megsüllyedt) hogy már nem elég a felszíni felújítás, akkor sírköves szakembereink a teljes helyreállítást is vállalják. A síremléket elemeire szereljük, az alapozást újra elvégezzük, megerősítjük a teherhordó részeket, a sérült elemeket kicseréljük, majd a teljes felületet újracsiszoljuk és polírozzuk. A felújított síremlék köré térkövet rakunk le vagy murvát terítünk le.

Sírköves Kecskemét és a környező településeken.

Rate this post

Érdekes lehet!