Sírkő készítés Oroszlány

Sírkő készítés Oroszlány
Eltávozott hozzátartozónk emlékhelyének kiválasztása mindig egy fájdalmas feladat. Az Oroszlány sírkő gondos odafigyelésének köszönhetően ez a folyamat a körülményekhez képest a lehető legkomfortosabban zajlik. Előzetesen talán nem is gondolnánk, ám ilyenkor megannyi szempontot figyelembe kell venni és a gyász árnyékában legtöbbünknek nem igazán van erre ereje. Szerencsére az évtizedes tapasztalattal rendelkező sírköves mesterek tökéletesen tisztában vannak azzal, mennyire nehéz időszak ez, így mindent megtesznek annak érdekében, hogy megkönnyítsék a dolgunkat. Tudniillik nem csak azt kell eldöntenünk, milyen kialakítást és méretet szeretnénk, de fontos meghatározni a fejkő formáját, a fedlap típusát és ezek anyagát is.

Utóbbi kérdés ráadásul az esztétikum miatt is nagy dilemmát okozhat. A műkő és a márvány egyaránt gyönyörű, ugyanakkor tartósság tekintetében nem épp a legideálisabb választás. Az oroszlányi sírköves szakemberek ezért elsősorban a gránit sírkő használatát preferálják. Ez több színben elérhető, szerkezetének köszönhetően pedig nem létezik belőle két egyforma darab, így aztán biztosak lehetünk benne, miszerint a végeredmény teljesen egyedi lesz. Ennél azonban még fontosabb, hogy a gránit roppant időtálló.

Nem csak a nedvesség, de a nagy hideg sem tud kárt tenni benne, így a karbantartására sem kell túlságosan nagy figyelmet fordítanunk. A síremlék készítés során ugyanakkor a különféle kiegészítőkre is nagy hangsúlyt kell fektetni. Ezek gyakorta kényelmi funkcióval bírnak, ám hosszú távon biztosan hálásak leszünk, hogy beépítésre kerültek. Nagy könnyebbséget jelent egy süllyesztett váza, de a mécsestartó is hasznos lehet. Kérhetünk ültetőfelületet, illetve a feliratok vonatkozásában is megoldható az egyedi kivitelezés. Az Oroszlány sírkő készítés szakemberei elsősorban a homokfújt, avagy a lézergéppel készített szövegezést ajánlják, de a hagyományos aranyozás is elkészíthető. Az emlékhelyet egyedivé tehetjük továbbá akár egy fotóval, idézettel, vagy különleges motívummal is.

Sírköves vállalkozásunkról

Sírköves vállalkozásunk nemes kövekből, első sorban gránitból készült termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkkal az egész ország területén állunk rendelkezésére. Igyekszünk, minden igényt kiszolgálni a legnagyobb választékkal. Első sorban gránit, márvány és mészkő sírkövek forgalmazásával foglalkozunk de műkőből is készítünk síremlékeket. Egyedül álló szín, minta és forma választékkal rendelkezünk. A sírkövek menüpontban tekintheti meg az általunk készített és forgalmazott sírköveket.Egyszemélyes sírkő (szimpla sírkő), kétszemélyes sírkő (dupla sírkő), családi kripta, urnakripta, urnasírkő és emléktábla készítés. Sírkő bontás és áthelyezés és sírkő felújítás.

Síremlék felújítás és tisztítás Oroszlány
Minden síremlék életében egyszer eljön az a pillanat amikor felújítást igényel. Egy tiszta, csillogó síremlék sokkal szebb, mint egy kopott, megfakult. Szakembereink magasnyomású mosatással, csiszolással, polírozással újítják fel a sírkő felületét. Igény esetén a feliratokat is újra véssük, aranyozzuk. A szolgáltatásaink menüpontban bővebben is olvashat sírköves szolgáltatásainkról.

Síremlék helyreállítás Oroszlány
Amennyiben a síremlék annyira károsodott, (elmozdult, megsüllyedt) hogy már nem elég a felszíni felújítás, akkor sírköves szakembereink a teljes helyreállítást is vállalják. A síremléket elemeire szereljük, az alapozást újra elvégezzük, megerősítjük a teherhordó részeket, a sérült elemeket kicseréljük, majd a teljes felületet újracsiszoljuk és polírozzuk. A felújított síremlék köré térkövet rakunk le vagy murvát terítünk le.

Sírköves Oroszlány és a környező településeken.

 

Rate this post

Érdekes lehet!