Sírkő készítés Szolnok

Sírkő készítés Szolnok
Az élet egyik legnehezebb pillanata, amikor örök búcsút kell vennünk egy szerettünktől, hozzátartozónktól. Ezekben a nehéz időkben embert próbáló feladat komoly döntéseket hozni, ezzel pedig a Szolnok sírkő csapata is tökéletesen tisztában van. Éppen ezért a szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb empátiával segítsenek át minket ezeken a pillanatokon. Természetesen mindnyájan azt szeretnénk, ha olyan nyughelyet állíthatnánk az elhunyt számára, ami hosszú évtizedeken keresztül méltó módon őrzi emlékét.

Ehhez azonban kardinális kellő hangsúlyt fektetni a fontos részletekre is. Az időtállóság egyik legfontosabb feltétele pedig a stabil alapozás és a körültekintően megválasztott anyaghasználat. A síremlék készítés során emiatt a vasbetonkoszorú telepítésével kezdődik a munka, kivéve, ha erre a temető szabályzata nem ad lehetőséget. Ilyen esetekben egyéb módszerek segítségével erősítik meg a szerkezetet a szolnoki sírköves mesterek.

A földmozgások, valamint a talaj vizesedése okozta süllyedés ugyanis csak így kerülhető el hosszabb távon. Ezt követően kezdődhet a kivitelezés, a választott típusnak megfelelően. A márvány, illetve műkő emlékhelyek még mindig elég elterjedtek, ám alkalmazásuk során fontos, hogy tisztában legyünk az esetleges hátrányokkal. Tudniillik struktúrájukból adódóan ezek meglehetősen érzékenyek az időjárás hatásaira és gyakori karbantartást, tisztítást igényelnek. A Szolnok sírkő készítés szakemberei éppen ezért egy jóval strapabíróbb megoldást ajánlanak.

A gránit sírkő ugyanis roppant időtálló és ha emellett döntünk, a fagy okozta repedésektől sem kell tartanunk. Már az előzetes tervezés idején érdemes nagy hangsúlyt fektetni a különböző kiegészítők beépítésére is. Egy süllyesztett váza, illetve a mécsestartó rendkívül praktikus, de sok esetben hasznát vesszük a kiépített járdának, illetve a kapaszkodónak is. Amennyiben bármilyen kérdésben bizonytalannak érezzük magunkat, kérjük ki a szolnoki mesteremberek tanácsait, így biztosak lehetünk a végeredményben.

Sírköves vállalkozásunkról

Sírköves vállalkozásunk nemes kövekből, első sorban gránitból készült termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkkal az egész ország területén állunk rendelkezésére. Igyekszünk, minden igényt kiszolgálni a legnagyobb választékkal. Első sorban gránit, márvány és mészkő sírkövek forgalmazásával foglalkozunk de műkőből is készítünk síremlékeket. Egyedül álló szín, minta és forma választékkal rendelkezünk. A sírkövek menüpontban tekintheti meg az általunk készített és forgalmazott sírköveket.Egyszemélyes sírkő (szimpla sírkő), kétszemélyes sírkő (dupla sírkő), családi kripta, urnakripta, urnasírkő és emléktábla készítés. Sírkő bontás és áthelyezés és sírkő felújítás.

Síremlék felújítás és tisztítás Szolnok
Minden síremlék életében egyszer eljön az a pillanat amikor felújítást igényel. Egy tiszta, csillogó síremlék sokkal szebb, mint egy kopott, megfakult. Szakembereink magasnyomású mosatással, csiszolással, polírozással újítják fel a sírkő felületét. Igény esetén a feliratokat is újra véssük, aranyozzuk. A szolgáltatásaink menüpontban bővebben is olvashat sírköves szolgáltatásainkról.

Síremlék helyreállítás Szolnok
Amennyiben a síremlék annyira károsodott, (elmozdult, megsüllyedt) hogy már nem elég a felszíni felújítás, akkor sírköves szakembereink a teljes helyreállítást is vállalják. A síremléket elemeire szereljük, az alapozást újra elvégezzük, megerősítjük a teherhordó részeket, a sérült elemeket kicseréljük, majd a teljes felületet újracsiszoljuk és polírozzuk. A felújított síremlék köré térkövet rakunk le vagy murvát terítünk le.

Sírköves Szolnok és a környező településeken.

Rate this post

Érdekes lehet!