Sírkő készítés Gyöngyös

Sírkő készítés Gyöngyös
Mindnyájan azt szeretnénk, ha szeretteink végső nyughelye tartós pompával állítana méltó emléket az elhunytnak. Noha a sírkőkészítés immáron évezredes hagyománnyal bír, a régi klasszikus formák még mindig igen közkedveltek. Ezzel együtt ma már óriási kínálat érhető el és az elképzeléseinknek csak a rendelkezésre álló hely, illetve a pénztárcánk szabhat határt. Épp ezért annak érdekében, hogy biztosan a lehető legoptimálisabb megoldást válasszuk, tanácsos kikérni hozzáértők véleményét mielőtt döntenénk.

Szerencsére a Gyöngyös sírkő készítés szakemberei generációkra visszanyúló tapasztalattal rendelkeznek, így bármilyen különleges igényt könnyedén teljesítenek. Megrendelésünk során roppant fontos, hogy a fő kérdések mellett az aprónak tűnő részletekre is kiemelt figyelmet fordítsunk. Egy kiváló sírköves természetesen segít nekünk abban, hogy az elkészült termék végül tökéletesen megfeleljen az elvárásainknak, ám a kiegészítők vonatkozásában nekünk kell dűlőre jutni. Ilyen lehet például a mécsestartó, vagy az emlékhellyel egybeépített váza, illetve ülőhely is, ezek pedig nem csak esztétikailag fontos elemek, de funkcionalitás tekintetében roppant hasznosak.

Ami az alapanyagokat illeti, a márvány és a mészkő mellett a gránit sírkő örvend a legnagyobb népszerűségnek, ez pedig jó okkal van így. Síremlék készítés során ugyanis a külcsín mellett a strapabíróság a legfontosabb, hiszen annak hosszú évtizedekig, sőt még annál is tovább meg kell őriznie kifogástalan állapotát. A Gyöngyös sírkő hozzáértő csapata épp emiatt preferálja a gránit alapot, az ugyanis szerkezetének köszönhetően rendkívül időtálló. Természetesen véletlen balesetek, illetve szélsőséges időjárási események következtében megesik, miszerint az emlékhely megsérül. Ilyenkor egy profi gárda segítségével a renoválás villámgyorsan elvégezhető, amennyiben szükséges, akkor egész az alapoktól kezdve, akár úgy is, hogy egy teljesen új darabot gyártanak. Bízzuk tehát a feladatot tapasztalt hozzáértőkre, így biztosak lehetünk a kiváló végeredményben.

Sírköves vállalkozásunkról

Sírköves vállalkozásunk nemes kövekből, első sorban gránitból készült termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkkal az egész ország területén állunk rendelkezésére. Igyekszünk, minden igényt kiszolgálni a legnagyobb választékkal. Első sorban gránit, márvány és mészkő sírkövek forgalmazásával foglalkozunk de műkőből is készítünk síremlékeket. Egyedül álló szín, minta és forma választékkal rendelkezünk. A sírkövek menüpontban tekintheti meg az általunk készített és forgalmazott sírköveket.Egyszemélyes sírkő (szimpla sírkő), kétszemélyes sírkő (dupla sírkő), családi kripta, urnakripta, urnasírkő és emléktábla készítés. Sírkő bontás és áthelyezés és sírkő felújítás.

Síremlék felújítás és tisztítás Gyöngyös
Minden síremlék életében egyszer eljön az a pillanat amikor felújítást igényel. Egy tiszta, csillogó síremlék sokkal szebb, mint egy kopott, megfakult. Szakembereink magasnyomású mosatással, csiszolással, polírozással újítják fel a sírkő felületét. Igény esetén a feliratokat is újra véssük, aranyozzuk. A szolgáltatásaink menüpontban bővebben is olvashat sírköves szolgáltatásainkról.

Síremlék helyreállítás Gyöngyös
Amennyiben a síremlék annyira károsodott, (elmozdult, megsüllyedt) hogy már nem elég a felszíni felújítás, akkor sírköves szakembereink a teljes helyreállítást is vállalják. A síremléket elemeire szereljük, az alapozást újra elvégezzük, megerősítjük a teherhordó részeket, a sérült elemeket kicseréljük, majd a teljes felületet újracsiszoljuk és polírozzuk. A felújított síremlék köré térkövet rakunk le vagy murvát terítünk le.

Sírköves Gyöngyös és a környező településeken.

Rate this post

Érdekes lehet!