Sírkő készítés Szentendre

Sírkő készítés Szentendre
A sírhelyek kialakítása során kiemelt figyelmet kell fordítani mind a megfelelő körülmények biztosítására, mind pedig a különféle részletekre. A Szentendre sírkő szakemberei tökéletesen tisztában vannak azzal, milyen fontos a biztos alap annak érdekében, hogy az emlékhely még évtizedek múltán is megőrizze állapotát. Ennek legfőbb lépése a vasbeton tartószerkezet. Idővel ugyanis számolni kell a talajmozgásokkal és a vizesedésből fakadó süllyedéssel is. Ilyen módon ez szerencsére elkerülhető. Bizonyos esetekben a temető szabályai ezt nem engedik, ám a kiváló szentendrei sírköves mesterek ezekre a helyzetekre is fel vannak készülve. Ugyancsak kardinális kérdés annak eldöntése, milyen anyagból készüljön el az emlékhely.

Noha csodaszép eredmények érhetők el márvánnyal és tagadhatatlanul megvannak az előnyei a műkőnek is, érdemes minden szempontot vizsgálni, mielőtt határoznánk. A Szentendre sírkő készítés csapatának útmutatása alapján ugyanis szerencsés különösen nagy hangsúlyt fektetni a megbízhatóságra és az időtállóságra. Ebből a szempontból pedig a gránit sírkő tekinthető az egyik legoptimálisabb választásnak. Mélységi magmás szerkezetének köszönhetően rendkívül ellenálló és fagy esetén sem kell a repedésektől tartani. Ugyanakkor érdemes a tömör változatát választani, tudniillik burkolás esetén leválhat a beton alapról, ami javíthatatlan károkkal járhat.

A síremlék készítés során a jelentéktelenebbnek tűnő apró szempontoknak is óriási jelentősége lehet. Ilyen például az emlékhely melletti járda, vagy épp a különféle kiegészítők kérdése. Ezek kapcsán a szentendrei sírköves szakemberek tanácsai rendkívül sokat segítenek, az évtizedes tapasztalatuknak hála bármilyen igényre megtalálják a megoldást. Akkor sem kell kétségbeesnünk, ha a már régóta meglévő nyughelyen tapasztalunk valamilyen hibát. Ilyenkor egy gyors állapotfelmérést követően a lehető legrövidebb idő alatt megtörténik a probléma elhárítása. Amennyiben szükséges, akár egészen az alapoktól kezdve, így biztosak lehetünk a kitűnő végeredményben.

Sírköves vállalkozásunkról

Sírköves vállalkozásunk nemes kövekből, első sorban gránitból készült termékek készítésével és forgalmazásával foglalkozik. Szolgáltatásainkkal az egész ország területén állunk rendelkezésére. Igyekszünk, minden igényt kiszolgálni a legnagyobb választékkal. Első sorban gránit, márvány és mészkő sírkövek forgalmazásával foglalkozunk de műkőből is készítünk síremlékeket. Egyedül álló szín, minta és forma választékkal rendelkezünk. A sírkövek menüpontban tekintheti meg az általunk készített és forgalmazott sírköveket.Egyszemélyes sírkő (szimpla sírkő), kétszemélyes sírkő (dupla sírkő), családi kripta, urnakripta, urnasírkő és emléktábla készítés. Sírkő bontás és áthelyezés és sírkő felújítás.

Síremlék felújítás és tisztítás Szentendre
Minden síremlék életében egyszer eljön az a pillanat amikor felújítást igényel. Egy tiszta, csillogó síremlék sokkal szebb, mint egy kopott, megfakult. Szakembereink magasnyomású mosatással, csiszolással, polírozással újítják fel a sírkő felületét. Igény esetén a feliratokat is újra véssük, aranyozzuk. A szolgáltatásaink menüpontban bővebben is olvashat sírköves szolgáltatásainkról.

Síremlék helyreállítás Szentendre
Amennyiben a síremlék annyira károsodott, (elmozdult, megsüllyedt) hogy már nem elég a felszíni felújítás, akkor sírköves szakembereink a teljes helyreállítást is vállalják. A síremléket elemeire szereljük, az alapozást újra elvégezzük, megerősítjük a teherhordó részeket, a sérült elemeket kicseréljük, majd a teljes felületet újracsiszoljuk és polírozzuk. A felújított síremlék köré térkövet rakunk le vagy murvát terítünk le.

Sírköves Szentendre és a környező településeken.

5/5 - (2 votes)

Érdekes lehet!